75 jaar

Uitstel 75e verjaardag Scouts Vlierbeek

Een tijdje geleden ontvingen jullie van ons via mail of per post een uitnodiging voor ons 75 jarig jubileum. Om deze gelegenheid te vieren hadden we grootse plannen, waarbij we alle oudleiding, huidige leiding, leden, ouders en sympathisanten wilden betrekken om er een spetterend verjaardagsjaar van te maken. We keken er net zoals jullie enorm hard naar uit om dit allemaal samen te vieren.

Net omdat het onze verjaardag is en we dit grootschalig wilden aanpakken, hebben we de moeilijke beslissing moeten maken om ons feestjaar uit te stellen.  De huidige omstandigheden wat betreft corona laten niet toe dat we het feest zouden kunnen organiseren waarvan we droomden. We zijn van mening dat we onze verjaardag geen eer aan zouden doen als we er nu een kleinschaligere versie van zouden organiseren. Daarom hebben we beslist om alles in één keer met een heel jaar uit te stellen en zo ons jubileum volledig op te schuiven. 

Concreet betekent dit dat, naast de activiteiten die we voor oudleiding hadden voorzien, het openingsfeest XL niet zal doorgaan in de vorm die we hadden voorzien. Wij hopen in 2021 alles wel zoals gepland te kunnen laten doorgaan.

Uiteraard willen we naar jaarlijkse gewoonte het scoutsjaar nog steeds op een scouteske manier openen in september. Daarom zijn we er meteen ingevlogen om een alternatief te voorzien op 18 en 19 september dat wel coronaproof en veilig kan verlopen. Dit zal een alternatief zijn voor alle leeftijden, dus iedereen is welkom! Jullie krijgen zo spoedig mogelijk meer info over het concrete verloop van dit alternatief evenement en hoe je hiervoor in te schrijven. 

Indien er vragen of opmerkingen zijn, mogen jullie ons steeds contacteren via 75jaar@scoutsvlierbeek.be