Geplande activiteiten

• za

Bieravond

20u tot 00uLokalen

Scouts Vlierbeek heet u van harte welkom op de bieravond op zaterdag 17 november 2018!

We toveren onze lokalen opnieuw om in een gezellig cafeetje. Kom langs voor een lekker (speciaal) biertje en een heerlijke hapje om uw smaakpapillen te verwennen. Laat u verleiden door een heleboel Lokale en Belgische bieren zoals Wolf carte blanche, Natte Lore, Het warmste bier, Vlierbeek grand cru, Gulden draak, ... en word bediend door de Vlierbeekse leidingsploeg. Wijn en frisdranken worden ook voorzien.

Het enige dat u hoeft te doen is komen en de voetjes onder tafel schuiven.

Meer info op het Facebook evenement.

Hopelijk tot dan!
    Het bieravondteam en de leiding van scouts Vlierbeek.

Vrijdagavondvergaderingen

Vanaf 30 november beginnen de vrijdagavond vergaderingen.

Deze starten om 19u en eindigen voor de jongste takken (tot vossen en wolven) om 20u30
en voor de ouderen takken om 21u30.

Doorheen het jaar en tijdens allerlei activiteiten worden foto’s genomen.
Deze kan je terugvinden op de Facebookpagina: Scouts Vlierbeek of via onze drive

T-shirts en dassen

Wil je graag zo’n mooie scouts Vlierbeek t-shirt? of een chique das? die kan je bij ons verkrijgen tijdens het openingsfeest, en voor of na iedere vergadering.
De t-shirts kosten 10 euro (kindermaten tot small) of 12 euro (medium tot XL). Een das kost 8 euro, maar momenteel zijn de dassen uitverkocht. We verwachten de nieuwe bestelling midden november.

Voor algemene vragen kan je steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@scoutsvlierbeek.be. Heb je specifiek een vraag voor een bepaalde tak, dan mail je best naar de leiding in kwestie. De mailadressen van de leidingsploegen vind je hier: Contactgegevens-leiding.
Voor vragen in verband met administratie mail je naar de groepsadministratieverantwoordelijke via administratie@scoutsvlierbeek.be.