Geplande activiteiten

• zo

Dag van de Natuur

14u00

De jong-gidsen, jong-verkenners en gidsen gaan zondag 18 november helpen in Lovenaerenbroek in het Provinciaaldomein.
    Ze gaan hun handen uit de mouwen steken om hun steentje bij te dragen aan de natuur.

Vrijdagavondvergaderingen

Vanaf 30 november beginnen de vrijdagavond vergaderingen.

Deze starten om 19u en eindigen voor de jongste takken (tot vossen en wolven) om 20u30
en voor de ouderen takken om 21u30.

Doorheen het jaar en tijdens allerlei activiteiten worden foto’s genomen.
Deze kan je terugvinden op de Facebookpagina: Scouts Vlierbeek of via onze drive

T-shirts en dassen

Wil je graag zo’n mooie scouts Vlierbeek t-shirt? of een chique das? die kan je bij ons verkrijgen tijdens het openingsfeest, en voor of na iedere vergadering.
De t-shirts kosten 10 euro (kindermaten tot small) of 12 euro (medium tot XL). Een das kost 8 euro, maar momenteel zijn de dassen uitverkocht. We verwachten de nieuwe bestelling midden november.

Voor algemene vragen kan je steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@scoutsvlierbeek.be. Heb je specifiek een vraag voor een bepaalde tak, dan mail je best naar de leiding in kwestie. De mailadressen van de leidingsploegen vind je hier: Contactgegevens-leiding.
Voor vragen in verband met administratie mail je naar de groepsadministratieverantwoordelijke via administratie@scoutsvlierbeek.be.