• zo
    feb

Wandeltocht

10u00

Trek je stapschoenen aan want op 24 februari verkennen wij de Kesselse bossen. Het is namelijk weer tijd voor onze jaarlijkse winterwandeling.

Iedereen is welkom, vriend en vijand (ja, zelfs de Chiro mag meekomen). We voorzien voor ieder een wandeling op maat. De jongsten (kapoenen, kabouters, welpen) wagen zich spelenderwijs aan een toer van ongeveer 6 km.  De wolven, vossen en jonggivers schakelen net een tandje hoger met ca. 13 km. En kan je echt niet stoppen dan kan je altijd aansluiten bij de grootsten (givers en jin). Die verslijten hun schoenzolen wel 22 km lang!

Na al dit wandelgeweld kan u uw dorst lessen en uw zere voeten laten rusten in het Oudercafé van onze jinners. De opbrengst hiervan gaat integraal naar hun buitenlands kamp.

Wat, waar en wanneer?

Verzamelplaats - De wijkschool in de Liemingenstraat

Wanneer - zondag 24 februari

-          De middellange en lange tocht vertrekken om 10u

-          De kleine tocht vertrekt om 11u

Einduur – 16u

In de rugzak – Lunch, drank, een versnapering (een echt scouts neemt dit mee in een drinkbus en een brooddoos want Minder is Meer!) en je regenjas

Bijdrage - €2

Tot dan!

Het Wandelteam

Simon – Laurens – Maartje – Olivia – Louis – Pieter

P.S. Heb je vragen? Dan mag je altijd één van ons aanspreken of een mailtje sturen.

De nieuwe takkentekens voor de vossen en de wolven zijn aangekomen en zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor of na elke vergadering, voor slechts €0,50.