Welkom

Welkom op de website van Scouts Vlierbeek.

Op deze website vind je informatie over de werking, de lokalen en de komende activiteiten van onze scouts. Indien je toch nog vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met de groepsleiding via groepsleiding@scoutsvlierbeek.be

Op deze pagina vind je allerlei info, toekomstige activiteiten en nieuws updates:

Geplande Activiteiten

Evenement details:

 • zo
  24
  feb
  2019

  Wandeltocht

  10u00

  Trek je stapschoenen aan want op 24 februari verkennen wij de Kesselse bossen. Het is namelijk weer tijd voor onze jaarlijkse winterwandeling.

  Iedereen is welkom, vriend en vijand (ja, zelfs de Chiro mag meekomen). We voorzien voor ieder een wandeling op maat. De jongsten (kapoenen, kabouters, welpen) wagen zich spelenderwijs aan een toer van ongeveer 6 km.  De wolven, vossen en jonggivers schakelen net een tandje hoger met ca. 13 km. En kan je echt niet stoppen dan kan je altijd aansluiten bij de grootsten (givers en jin). Die verslijten hun schoenzolen wel 22 km lang!

  Na al dit wandelgeweld kan u uw dorst lessen en uw zere voeten laten rusten in het Oudercafé van onze jinners. De opbrengst hiervan gaat integraal naar hun buitenlands kamp.

   

  Wat, waar en wanneer?

  Verzamelplaats - De wijkschool in de Liemingenstraat

  Wanneer - zondag 24 februari

  -          De middellange en lange tocht vertrekken om 10u

  -          De kleine tocht vertrekt om 11u

  Einduur – 16u

  In de rugzak – Lunch, drank, een versnapering (een echt scouts neemt dit mee in een drinkbus en een brooddoos want Minder is Meer!) en je regenjas

  Bijdrage - €2

  Tot dan!

  Het Wandelteam

  Simon – Laurens – Maartje – Olivia – Louis – Pieter

  P.S. Heb je vragen? Dan mag je altijd één van ons aanspreken of een mailtje sturen.

   

Takkenteken vossen & wolven

De nieuwe takkentekens voor de vossen en de wolven zijn aangekomen en zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor of na elke vergadering, voor slechts €0,50.
Deze kentekens zijn speciaal geproduceerd en daardoor enkel bij ons te verkrijgen.

Trooper

Steun Scouts Vlierbeek!

Sinds kort hebben wij met Scouts Vlierbeek onze eigen trooper pagina!
Wat houdt dit in?
Wanneer jij online shopt passeer je even langs onze trooper pagina:
https://trooper.be/scoutsvlierbeek

Vervolgens selecteer je een site naar keuze, gaande van: coolblue, collect & go tot Cheaptickets, nmbs en takeaway.com of domino’s pizza… En nog veel meer..!
Per aankoop krijgen wij dan een kleine procentje, je hoeft er dus zelf niks voor te doen, buiten een enkel muisklik extra.

T-Shirts en Dassen

Wil je graag zo’n mooie scouts Vlierbeek T-shirt? Of een chique das? Die kan je bij ons verkrijgen tijdens een van onze evenementen, en voor of na iedere vergadering.
De T-shirts kosten 10 euro (kindermaten tot small) of 12 euro (medium tot XL). Een das kost 8 euro.
Bij voorkeur gepast betalen.

Lintjes

Er zijn nieuwe groepslintjes beschikbaar! Groepslintjes zijn witte lintjes waarop de naam van onze scoutsgroep, groepsnummer en gouw vermeld staan. Je kan deze naaien bovenaan op de rechter mouw van je scoutshemd.
Ze zijn gratis verkrijgbaar bij de groepsleiding.

Vragen over administratie?

Ga je verhuizen, krijg je geen hoempapa, moet je papieren laten invullen van je ziekenfonds, nog geen fiscaal attest gekregen van het kamp, …?
Met al deze vragen kan je terecht bij Sarah (administratie@scoutsvlierbeek.be).

Contact

Voor algemene vragen kan je steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@scoutsvlierbeek.be. Heb je specifiek een vraag voor een bepaalde tak, dan mail je best naar de leiding in kwestie. De mailadressen van de leidingsploegen vind je onder leiding.
Heb je een vraag of opmerking over de website, contacteer de webmaster.