• za
    mrt

Restaurantdagen

Beste sympathisant

Zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 nodigt scouts Vlierbeek u uit op onze restaurantdagen! U bent zaterdagavond (17.30 uur – 20 uur) en zondagmiddag (12 uur -14 uur) welkom in centrum Don Bosco in Ortolanenstraat 6 te Kessel-Lo.

Inschrijven voor de restaurantdagen kan vanaf vrijdag 1 maart door uw bestelling door te geven:

- Via volgende link:

- Telefonisch: Andreas Baert, 0470/63.36.13

Gelieve uw bestelling ten laatste dinsdag 26 maart bij ons te bezorgen.

MENUKEUZE

Soep                                               3 euro

Steak Natuur                               17 euro

Steak Archiduc                            17 euro

Steak Vlierbeek (paprika)          17 euro

Steak Peperroom                       17 euro

Steak Bearnaise                          17 euro

Vol-au-vent                                  15 euro

Vegetarische schotel                 15 euro

Slaatje                                            3 euro

KINDERMENU'S

Vol-au-vent                                  8 euro

vegetarische schotel                  8 euro

Curryworsten en appelmoes    8 euro

Bij alle schotels worden frieten of brood geserveerd, een slaatje moet u dus apart bestellen.

Graag tot dan en smakelijk!

Scouts Vlierbeek

De nieuwe takkentekens voor de vossen en de wolven zijn aangekomen en zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor of na elke vergadering, voor slechts €0,50.