• za
    zo

Overgangsweekend

Nieuwe leiding en voor sommigen onder ons een nieuwe tak! 21-22 september gaat ons jaarlijks overgangsweekend door.

De oudste leden “gaan dan over” naar een volgende tak en worden zo opnieuw de jongste leden. Tradities zijn er om gebroken te worden en daarom zal het overgangsweekend dit jaar niet doorgaan in De Kluis, maar gewoon in de fantastische lokalen van Scouts Vlierbeek zelf.

De jong-givers en givers spreken af zaterdag 21 september om 10u aan de lokalen. Zorg dat je met de fiets komt. In een rugzak neem je mee: 10 euro, matje, slaapzak, reservekleren, handdoek, douchegerief, tandenborstel, tandpasta, regenjas, extra schoenen, gamel en bestek.

De vossen en wolven spreken af zaterdag 21 september om 14u aan de lokalen. Zorg dat je met de fiets komt. In een rugzak neem je mee: 10 euro, matje, slaapzak, reservekledij, handdoek, douchegerief, tandenborstel, tandpasta, regenjas, extra schoenen, gamel en bestek.

De kapoenen en kawellen spreken af zondag 22 september om 10u aan de lokalen. In een klein rugzakje neem je mee: 5 euro, reservekledij, handdoek, douchegerief en regenjas.

Zondag 22 september mogen alle leden om 17u weer worden opgehaald aan de lokalen.

BELANGRIJK: Elk lid begint bij de start van de overgang in zijn oude tak.

De nieuwe takkentekens voor de vossen en de wolven zijn aangekomen en zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor of na elke vergadering, voor slechts €0,50.