Welkom

Welkom op de website van Scouts Vlierbeek.

Op deze website vind je informatie over de werking, de lokalen en de komende activiteiten van onze scouts. Indien je toch nog vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met de groepsleiding via groepsleiding@scoutsvlierbeek.be

Op deze pagina vind je allerlei info, toekomstige activiteiten en nieuws updates:

Geplande Activiteiten

Evenement details:

 • za
  21
  sep
  2019
  zo
  22
  sep
  2019

  Overgangsweekend

  Nieuwe leiding en voor sommigen onder ons een nieuwe tak! 21-22 september gaat ons jaarlijks overgangsweekend door.

  De oudste leden “gaan dan over” naar een volgende tak en worden zo opnieuw de jongste leden. Tradities zijn er om gebroken te worden en daarom zal het overgangsweekend dit jaar niet doorgaan in De Kluis, maar gewoon in de fantastische lokalen van Scouts Vlierbeek zelf.

  De jong-givers en givers spreken af zaterdag 21 september om 10u aan de lokalen. Zorg dat je met de fiets komt. In een rugzak neem je mee: 10 euro, matje, slaapzak, reservekleren, handdoek, douchegerief, tandenborstel, tandpasta, regenjas, extra schoenen, gamel en bestek.

  De vossen en wolven spreken af zaterdag 21 september om 14u aan de lokalen. Zorg dat je met de fiets komt. In een rugzak neem je mee: 10 euro, matje, slaapzak, reservekledij, handdoek, douchegerief, tandenborstel, tandpasta, regenjas, extra schoenen, gamel en bestek.

  De kapoenen en kawellen spreken af zondag 22 september om 10u aan de lokalen. In een klein rugzakje neem je mee: 5 euro, reservekledij, handdoek, douchegerief en regenjas.

  Zondag 22 september mogen alle leden om 17u weer worden opgehaald aan de lokalen.

  BELANGRIJK: Elk lid begint bij de start van de overgang in zijn oude tak.

Takkenteken vossen & wolven

De nieuwe takkentekens voor de vossen en de wolven zijn aangekomen en zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor of na elke vergadering, voor slechts €0,50.
Deze kentekens zijn speciaal geproduceerd en daardoor enkel bij ons te verkrijgen.

Trooper

Steun Scouts Vlierbeek!

Sinds kort hebben wij met Scouts Vlierbeek onze eigen trooper pagina!
Wat houdt dit in?
Wanneer jij online shopt passeer je even langs onze trooper pagina:
https://trooper.be/scoutsvlierbeek

Vervolgens selecteer je een site naar keuze, gaande van: coolblue, collect & go tot Cheaptickets, nmbs en takeaway.com of domino’s pizza… En nog veel meer..!
Per aankoop krijgen wij dan een kleine procentje, je hoeft er dus zelf niks voor te doen, buiten een enkel muisklik extra.

T-Shirts en Dassen

Wil je graag zo’n mooie scouts Vlierbeek T-shirt? Of een chique das? Die kan je bij ons verkrijgen tijdens een van onze evenementen, en voor of na iedere vergadering.
De T-shirts kosten 10 euro (kindermaten tot small) of 12 euro (medium tot XL). Een das kost 8 euro.
Bij voorkeur gepast betalen.

Lintjes

Er zijn nieuwe groepslintjes beschikbaar! Groepslintjes zijn witte lintjes waarop de naam van onze scoutsgroep, groepsnummer en gouw vermeld staan. Je kan deze naaien bovenaan op de rechter mouw van je scoutshemd.
Ze zijn gratis verkrijgbaar bij de groepsleiding.

Vragen over administratie?

Ga je verhuizen, krijg je geen hoempapa, moet je papieren laten invullen van je ziekenfonds, nog geen fiscaal attest gekregen van het kamp, …?
Met al deze vragen kan je terecht bij Sarah (administratie@scoutsvlierbeek.be).

Contact

Voor algemene vragen kan je steeds terecht bij de groepsleiding via groepsleiding@scoutsvlierbeek.be. Heb je specifiek een vraag voor een bepaalde tak, dan mail je best naar de leiding in kwestie. De mailadressen van de leidingsploegen vind je onder leiding.
Heb je een vraag of opmerking over de website, contacteer de webmaster.