Hoempapa

De Hoempapa is het maandblad van Scouts Vlierbeek. In de Hoempapa vind je algemene informatie over de scouts zoals groepsactiviteiten en de maandprogramma’s van alle takken.

De hoempapa van mei.

Door betaling van je inschrijvingsgeld krijg je dit boekje. Bij je inschrijving maak je een keuze tussen een papieren of een online versie. De papieren versie wordt per post naar jou gestuurd. De online versie kan je hieronder of via de Facebookpagina raadplegen.

Voor vragen of opmerkingen over de Hoempapa kan je terecht bij het Hoempapateam via hoempapa@scoutsvlierbeek.be. Heb je je inschrijvingsgeld betaald, maar geen Hoempapa ontvangen? Dan neem je best contact op met de groepsadministratieverantwoordelijke via administratie@scoutsvlierbeek.be.

Indien je dit wenst, kan je de Hoempapa ontvangen op twee verschillende adressen. Hiervoor stort je €8 op rekeningnummer 734-3441452-95 t.a.v. Scouts Vlierbeek, met de vermelding van “extra Hoempapa”. Ook stuur je in dit geval een mail naar de groepsadministratieverantwoordelijke met de vermelding van het tweede adres.