Koekjesverkoop Jin

Eet je graag koekjes, maar heb je geen zin om naar de winkel te gaan? Je eet graag lekkere koekjes, maar je weet nooit goed welk recept het beste is? Of wil je gewoon de jin hun buitenlandskamp steunen?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben voor jullie een lekkere koekjes mix met chocolade!

Het enige wat je moet doen is de pot leegkappen in een kom, vervolgens er nog wat boter en een ei aan toevoegen en mixen! Vervolgens de oven in. Je zal uit één pot zo een 20-tal koekjes krijgen!

Twijfel of denk je dit is niet goed voor mijn lijn? Laat het dan een cadeautje voor iemand anders zijn!

Bestellen kan via volgende link https://eventalix.org/events/d52bc9f4-fe1f-4df9-95a0-65de81f5260f/orders

Nieuwjaarsreceptie

Dag oud-leiding, sympathisant, sponsor, ouder, medewerker,

Graag bezorgen wij u onze uitnodiging om samen met ons het nieuwe jaar in te zetten op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Scouts Vlierbeek.

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Voordat we 2024 écht goed kunnen inzetten, willen we 2023 in stijl afsluiten. U heeft zich in 2023 – en misschien de vele jaren daarvoor – ingezet voor Scouts Vlierbeek. Daarom, uit het diepst van ons hart, willen wij graag zeggen: Dank u! Het liefst komen wij u persoonlijk bedanken, en dat doen we dan ook op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

U, als ouder, sponsor, sympathisant, medewerker, bent van harte welkom op onze nieuwjaarsreceptie, die zal plaatsvinden op zaterdag 17 februari vanaf 20u in Baan 7, gelegen aan het zwembad van Kessel-Lo. Meer informatie kunt u terugvinden op de uitnodiging.

Mogen wij u vriendelijk vragen om uw aanwezigheid te bevestigen voor woensdag 14 februari? Inschrijven kan via de volgende link.

Benieuwd naar wat ons zal bijblijven van 2023? Neem dan zeker eens een kijkje op de uitnodiging!

Alvast onze beste wensen voor 2024 en laten we er (samen) een schitterend jaar van maken!

Overgangsweekend

Dit weekend, 23/09-24/09, staat het Overgangsweekend op de planning. Belangrijk om te weten is dat elk lid start in zijn oude tak. Bijvoorbeeld, was uw kind vorig jaar een Vos dan zal zij vanaf het begin nog aansluiten bij de vossen. De nieuwe kapoenen, mogen vanaf het begin aansluiten bij de kapoenen.

Zondag 24 september mogen alle leden om 17u weer opgehaald worden aan de lokalen.

De Jongivers en Givers spreken af zaterdag 23 september om 10u00 aan de lokalen en zullen daar ook overnachten. Zorg dat je met de fiets komt. In een rugzak neem je mee:

• geld (15 euro)
  • matje
  • slaapzak
  • reservekledij
  • handdoek
  • douchegerief
  • tandenborstel
  • tandpasta
  • regenjas
  • extra paar schoenen
  • drinkbus
  • gamel
  • bestek

De Kapoenen, Kawellen en Vowo’s spreken af op zondag 24 september om 10u00 aan de lokalen. De Vowo’s zorgen dat ze met de fiets komen. In een rugzak neem je mee:

• geld (5 euro)
  • reservekledij
  • handdoek
  • zeep
  • drinkbus
  • regenjas

Eerste zondag vergadering

Zondag 1 oktober zal de allereerste vergadering van het nieuwe jaar plaatsvinden. De leiding verwacht iedereen om 14u00 aan de lokalen. Om 17u mogen de Kapoenen, Kawellen en Vowo’s weer worden opgehaald en om 17u30 eindigt de vergadering voor de Jongivers en Givers.

Kentekens

Een nieuw scoutsjaar betekent nieuwe kentekens voor op het hemd. Bereid je breedste glimlach al maar voor de naai(st)er in huis, want hij/zij zal z’n werk wel hebben!
Het nieuwe jaarkenteken: DAS goesting ,moest je dit nog niet hebben, kan je er één vragen bij de groepsleiding.

Sinds enkele jaren hebben wij met Scouts Vlierbeek onze eigen trooper pagina!

Vervolgens selecteer je een site naar keuze, gaande van: coolblue, collect & go tot Cheaptickets, nmbs en takeaway.com of domino’s pizza… En nog veel meer..!

De nieuwe takkentekens voor de vossen en de wolven zijn aangekomen en zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor of na elke vergadering, voor slechts €0,50.

Klusteam

Scouts Vlierbeek heeft een eigen klusteam, een team van vrijwilligers om U tegen te zeggen!
Zij zorgen voor al het herstel binnen en buiten onze lokalen. Daarvoor komen ze één keer per twee maand samen op zaterdag.
Ben je geïnteresseerd om jouw steentje bij te dragen?
Stuur dan zeker een mail naar onze nieuwe klus verantwoordelijke Jesse via klusteam@scoutsvlierbeek.be.

Met al deze vragen kan je terecht bij onze nieuwe groepsadminverantwoordelijken Elien & Eva (administratie@scoutsvlierbeek.be).

Scouts Vlierbeek in samenwerking met