• za

Openingsfeest

14u00-00u00

Omdat we niet kunnen wachten op de eerste vergadering, gaan we zaterdag 14 september 2019 meteen van start met het jaarlijkse openingsfeest. Iedereen is vanaf 14u welkom aan de lokalen om samen met ons het nieuwe scoutsjaar in te zetten.
    Neem familie en vrienden mee voor een dag vol amusement!

Wat hebben we voor jullie in petto?
    Vanaf 14u zijn er tal van activiteiten: een gesjorde speeltuin, springkasteel, XL spelen, bakkenklimmen, escaperoom en nog veel meer! In de avond is er zoals altijd een varken aan het spit, een BBQ en ook opties voor de veggie’s. Rond 20u zullen er enkele bandjes voor sfeer en ambiance zorgen.

Check zeker ook het facebook evenement!

Inschrijven kan via Eventalix.

De nieuwe takkentekens voor de vossen en de wolven zijn aangekomen en zijn bij de groepsleiding te verkrijgen voor of na elke vergadering, voor slechts €0,50.