Papierslag

Annulatie

Helaas, stad Leuven en Ecowerf stoppen de samenwerking voor de papierslagen. Omwille van de harde daling van de papierprijzen kunnen zij ons geen uitkering meer geven.
Dit wil zeggen dat de geplande papierslagen in 2020 niet meer zullen doorgaan en ook de papierslag in het volgend scoutsjaar 2020-2021 afgelast worden.
We hopen natuurlijk stiekem dat in de verdere toekomst de prijzen terug zullen stijgen en wij onze tweemaandelijkse traditie toch terug kunnen oppikken.

Met onze leidingsploeg gaan we op zoek naar alternatieven om een centje bij te verdienen voor de groepskas van onze scouts. Ideeën hiervoor zijn meer dan welkom!

Wij willen iedereen die jarenlang zijn papier voor ons heeft buiten gezet en de laatste jaren zijn papier naar ons heeft gebracht, heel erg bedanken! BEDANKT! Dankzij jullie hebben wij jarenlang een extra centje bijverdiend! En nu niet vergeten jullie papier op tijd terug buiten te zetten.

Voor meer vragen en info kan je terecht bij de groepsleiding.

Je kan hun bereiken via mail.